Areena uudistuu 7.1 patchin myötä

Blizzardin yhteisömanageri Christina “Zeriyah” Sims julkaisi eilen illalla tiedotteen Blizzardin yhteisöfoorumilla, jossa kerrottiin tulevista muutoksista Hearthstonen areenaan. Versiossa 7.1 Areena tulee muuttumaan Standard-formaattiin ja monia muitakin muutoksia on luvassa. Koostimme tiedot suomeksi.

Muita formaatteja ei ole myöskään tulevaisuudessa suljettu pois, mutta Standardiin siirtyminen oli tässä vaiheessa tarpeen korttivalikoiman laajentumisen vuoksi. Muut muutokset, jotka jutussa kerrottiin ovat:

  • Korttien harvinaisuusjakauma muuttuu. Aikaisemmin tuli 78% commoneita, jatkossa vähemmän. Tämän lisäksi Abyssal Enforceria ja Flamestrikea näkyy 50% vähemmän.
  • Valintoihin tulee tarjolle enemmän spellejä minionien sijaan. Tällä pyritään siirtymään pois vain “laudalle heittäytymisestä” ja siten voittamisesta.
  • Neutraaleja Classic-setin kortteja tulee vähemmän. Eli tekstittömät value-kortit kuten Chillwind Yeti eivät tule enää olemaan niin usein tarjolla.
  • Kultaiset kortit tulevat tarjolle. Jos pelaajalla on yksi kultainen kortti, saa sen yhden kopion viedä myös Areenaan valinnan tullessa kohdalle. Jos molemmat kultaiset kortit ovat kokoelmassa, ovat ne aina kultaisia myös Areenassa, vaikka niitä olisi viisi. Legendaryihin tietysti riittää yksi kappale.

Tietysti jokainen saa itse päättää tykkääkö muutoksista, mutta ainakin toimitus tykkää muutoksesta rajatumpaan määrään kortteja. Ja jatkossa saatetaan jopa nähdä vain Areenalle suunniteltuja settejä, kuka tietää? Muutokset tulevat voimaan helmikuun lopussa.

Lähde: Blizzard