23.7.2016 pelataan Helsingissä Tavern Hero Qualifier

Aalto Gamers järkkää Hearthstone Fireside Gatheringin sekä Tavern Hero Qualifierin HCT-tourin osana Helsingissä lauantaina 23.7.2016. Paikkana toimii Startup Sauna (Betonimiehenkuja 3, 02150 Espoo), joka on puitteina todella mainio. Sivusto suosittelee jokaista kynnelle kykenevää lähtemään paikan päälle ottelemaan pelejä ja nauttimaan varmasti laadukkaasta seurasta.

Aalto Gamers on kohtalaisen uusi organisaatio, mutta sen taustalla on jo pitemmän aikaa eSports-piireissä hääränneitä aktiiveja, joten tapahtuman laatu on taattu. Tapahtuma pyörii klo 12-22 ja paikalle kannattaa saapua ajoissa, jos haluaa mahdollisuuden hommata itselleen keinon osallistua MM-kisojen karsintaan Tavern Heron voittajana. Osallistuaksesi Tavern Hero-osuuteen, sinun tulee tehdä ilmoittautuminen viimeistään 17.7. suoraan tapahtuman omalle lomakkeelle.

Tällä hetkellä ei ole vielä tiedossa saavatko järjestäjät tehtyä tapahtumasta myös striimiä, mutta toivotaan näin. Sitä odotellessa voi aina mennä paikan päälle ja varmistaa mahdollisuuden seurata korkean tason pelejä ja nauttia ätmöksestä. Paikalla pelataan enemmänkin kuin vain viralliset pelit ja ehkä jopa nautitaan virvokkeita. Kiinnostuitko? Ilmoittautua voi suoraan tapahtuman omalle facebook-sivulle.

Lähde: Battle.net