17. ja 18.2. pelataan Curse Trials turnaus. Mukana Savjz.

Pitkän turnaustauon jälkeen paluun tekevä Janne “Sajvz” Mikkonen ottaa osaa tänään ja huomenna pelattavaan Curse Trials turnaukseen. Alunperin turnauksen osanottajalistalla oli David “Dog” Caero, mutta onneksi Archonin organisaatio unohti antaa miehelle kutsun ja Savjz sai täten tilaa. Archon on muutenkin ollut hiukan heikko levittämään tietoa turnauksesta, mutta lukijoidemme onneksi me olemme koonneet kaiken olennaisen tiedon seuraamiseen yhdelle sivulle.

Turnauksen lyhyt tietopaketti on seuraava: 16 pelaajaa, 30 000 dollaria palkintopotissa, formaattina toimii uusi Standard Best-of-5 Conquest. Eli pelit pelataan Standardilla jo ennen kuin varsinainen feature on pelissä sisällä. Tämä tarkoittaa sitä että yhtään GvG:n tai Naxxramasin korttia ei saa pelata. Alun kahdesta 8 pelaajan lohkosta pudotuspelien kautta saadaan neljä parasta pelaajaa.

Curse Trials group A

Mikkonen on viime aikoina keskittynyt tekemään selostuskeikkoja joten on virkistävää nähdä hänet takaisin pelikentällä. Miehen pelit pelataan huomenna, 18.2.2015 klo 19 alkavassa lähetyksessä. Tänään ja huomenna voi otteluita seurata seuraavasti (aloitusaika molempina päivinä klo 21 Suomen aikaa):

CurseTrials Groups

Turnauksen selostavat Octavian “Kripparrian” Morosan sekä Dan “Frodan” Chou osoitteessa http://www.twitch.tv/amazhs

Lähde: HearthPwn

PÄIVITYS: Aloitusajankohta korjattu oikeaksi