Gamer-Connect Strategize

Uusin suomalainen projekti: Gamer-Connect Strategize

Gamer-Connect Strategize – interaktiivinen metagameshow tiistaisin klo 22-24

Eli siis, mistä on kysymys? Gamer-Connectin tiimiin kuuluvat kolme suomalaista pelaajaa; Riikka “Essillore” Pehkonen, Kim “Valenda” Roos ja Tom “Jirachie” Roos sekä kanadalaisvahvistus Flyingwhale.
GC-Strategize on tiimin pelaajien pyörittämä kaksituntinen show joka tiistai klo 22-24 suomen aikaa. Joka viikoksi valitaan aiheeksi joku senhetkinen “kuuma decki”. Show:n idea pelaajille on syventää omaa tuntemustaan metapelistä ja toisaalta antaa katsojille hyviä testattuja deckilistoja & ohjeita kyseisen classin pelaamiseen ladderissa ja turnauksissa. Yleisön kysymyksiin deckistä ja match upeista vastataan shown lomassa sekä sen lopussa.

Kuinka show etenee: (show:n sisäiset ajat ovat hieman viitteellisiä)

  • 22:00 Esittelyt, päivän aiheen esittely, deckilistan esittely ja keskustelua kuinka pakka pärjää metassa.
  • 22:20 Päivän ensimmäinen match up, vastustajiksi pyritään aina valitsemaan ladderissa yleisemmin esiintyviä deckejä. Pelit ovat castattuja & selostuksen tehtävänä on kyseenalaistaa pelaajien ratkaisuja, sekä selittää valintoja katsojille.
  • 23:10 5min tauko
  • 23:15 Päivän toinen match up
  • 23:50 Yhteenveto deckistä ja vastauksia yleisön kysymyksiin
  • 24:00 Show päättyy.

Edelliset showt ovat myös katsottavissa twitch-kanavan videoarkistosta. Viimeviikkoisena aiheena oli Handlockin paluu http://www.twitch.tv/gamerconnectofficial/b/571453842 , ja show pohti muunmuassa kysymyksiä: Miksi Handlock on nyt niin solidi ladder- ja turnausdecki? Minkälaisia korttivalintoja Handlockiin ? Miten Handlockilla kannattaisi mulligoida ja pelata aggro- ja controldeckejä vastaan, syventymisesimerkkeinä Deathrattle Priest ja Ramp Druid?

Seuraavan shown aiheena on control Paladin. Prismata Cup 2:ssa kaksi parhaiten pärjänneestä pelasi control Paladinia yhtenä deckeistään – miksi paladin oli niin hyvä valinta turnausdeckiksi? Minkälaisia korttivalintoja olemme tehneet deckilistassa ja miksi? Miten pelata eri match uppeja control Paladinina?
Show on livenä ti 30.9 klo 22-24 http://www.twitch.tv/gamerconnectofficial

– Riikka “Essillore” Pehkonen, Gamer-Connectin Hearthstone-tiimistä