The Pinnacle Tournamentin seurantaopas

Jouluviikosta on selvitty, kinkut on syöty ja saunat saunottu. Onneksi joulun ja uudenvuoden välipäivinä on tarjolla paljon hyvää Hearthstone-toimintaa. Tästä uutisesta tiedot Jason “Amaz” Chanin sekä G2A.comin järjestämästä Pinnacle Tournamentista.

8 pelaajan turnaus järjestetään hieman normaalista poikkeavalla formaatilla, eli lohkovaiheen jälkeen 3 parasta pääsee jatkoon, joista lohkon ensimmäinen (2-0 pelannut) pääsee suoraan semi-finaaleihin ja loput 2 lohkosta pelaavat RO6 SE. Tämän lisäksi pelaajat saavat bannata vastustajaltaan yhden pakan sen jälkeen kun pelaajat ovat valinneet pakkansa. Eli jos et halua pelata esim. handlockina hunteria vastaan, voit bannata sen nähtyäsi valinnan.

Turnauksen osallistujalista on tällä hetkellä suomalaisillekin kiinnostava, Janne “Savjz” Mikkosen pelatessa kutsuttujen pelaajien joukossa. Hänen lisäkseen turnauksessa pelaavat Dima “Rdu” Radu, Daniel “DTwo” Ikuta, James “Firebat” Kostesich, George “Hyped” Maganzini sekä Andrew “TidesofTime” Biessener. 6 kutsutusta pelaajasta on siis NA-pelaajia 4 kappaletta. Heidän lisäkseen turnaukseen liittyvät mukaan 2 karsinnoista mukaan päässyttä pelaajaa.

Turnauksen aikataulu alla:

Perjantai 26.12.

  • 13:00 Lähetys alkaa

Lauantai 27.12.

  • 13:00 Lähetys alkaa

Sunnuntai 28.12.

  • 13:00 Lähetys alkaa

Amaz sekä StrifeCro castaavat koko turnauksen osoitteessa http://www.twitch.tv/amazhs

Kuva: Amaz