Seuraava PVE-seikkailu julkaistiin PAXissa

Blizzard piti esittelytilaisuutensa PAX East -konferenssissa toissapäivänä. Jo etukäteen uumoiltu uusi PVE-seikkailu näki päivänvalon ja nyt tiedämme että seuraavaksi seikkaillaan Blackrock Mountainin uumenissa. Me toimituksessa ainakin toivotamme tervetulleiksi uudet lohikäärmeloordimme.

Blizzardin virallisessa blogissa kerrotaan enempi yksityiskohtia:

Seikkailu tulee olemaan samankaltainen kuin Naxxramas. Pelaajat avaavat 5 osiota, yhden viikossa. Taistelut tulevat olemaan tietokoneen ohjaamia pomoja vastaan ja normaalin version voittamisen jälkeen aukeaa heroic-versio, jonka voittamalla saa uniikin korttitaustan. Ensimmäisen osion yksityiskohdista voi jo lukea ennakossa Blizzpro:sta.

BRM Board
Blackrock Mountainin pelilauta

Kokonaisuudessaan uudesta seikkailusta tulee saamaan 31 pelattavaa korttia, joiden tematiikkana ovat lohikäärmeet sekä mustat kääpiöt. Viisi ensimmäistä korttia julkaistiin suoraan ja loppuja voidaan odottaa tulevien viikkojen aikana. Osa korteista avataan jos naxxista tutuilla classihaasteilla, joita jokaiselle classille on omansa.

Seikkailu hinnoitellaan euroopassa 22 euron arvoiseksi. Jos ennakkotilaat sen (mahdollista 20. päivä tätä kuuta eteenpäin), saat myös uniikin korttitaustan kokoelmaasi. Tätä korttitaustaa ei siis voi saada muuten kuin ostamalla seikkailun rahalla. Jos haluaa hommata seikkailun pelin sisäisellä valuutalla (700 kultaa per osio), joutuu myös unhoittamaan korttitaustan.

Kuvat: Blizzard