Metabombin haastattelussa Eric Dodds

Englanninkielinen Hearthstone-uutissivusto Metabomb on päässyt haastattelemaan HS:n yhtä päätekijöistä, Eric Doddsia. Artikkelissa Dodds puhuu korttien suunnittelusta, Dr. Boomin tilanteesta sekä uusien pelaajien saapumisesta peliin.

Artikkelin alussa mies kertoo miten PVE-sisältöjen valinta on viimeaikoina hoitunut ja vihjaa seuraavan sisällön mahdollisesti keskittyvän Karazhaniin. Tämän lisäksi mies vahvistaa että Dr. Balanced on tällä hetkellä tekijätiimin mielestä tasapainossa eikä sille aiota tehdä mitään. Hän puhuu myös paljon korttien suunnitteluun menevästä vaivasta, bottien kiinniottamisen vaikeudesta ja metan painopisteen siirtymistä.

Ehkä mielenkiintoisin osio koko haastattelusta on kuitenkin se, että puhuttaessa Hearthstonen julkaisusta puhelimille, Dodds vahvistaa että Blizzard on tietoinen uusien pelaajien “investointipakon” noususta. Tällä hetkellä kuitenkin näyttää siltä että mitään sisältöä ei aiota lähiaikoina esimerkiksi paketoida aloittelijalle sopivaan bundleen ja alenneta hintaa, vaan tämä on vasta tulevaisuudessa mahdollisesti nähtävä optio. Kannattaa lukea koko artikkeli, juttuun pääsee alla olevasta lähdelinkistä.

Kuva ja lähde: Metabomb