Blizzcon

Koonti Blizzconin annista

Viikonloppu on nyt takanapäin, näimme monia julkaisuja, haastatteluja ja tunnelmapaloja. Nyt kun Blizzconista on selvitty ja arki palaa paikalleen pätkittäin onkin hyvä hetki katsoa taakse ja koostaa fiilikset sekä faktat samaan paikkaan.

Tärkein asia ensiksi: Uusi lisäosa julkaistaan tämän viikon torstaina! Eli enää kolme päivää niin pääsemme jo seikkailemaan League of Explorersin ensimmäisessä siivessä. Siivet julkaistaan perinteisesti yksi per viikko ja niitä on neljä kappaletta. Ennaltakuulumattoman lyhyellä aikataululla (erityisesti Blizzardille) julkaistava seikkailu on perinteinen PVE-lisäosa joka lisää peliin 45 uutta korttia. Kaikki uudet kortit voi kätevästi käydä katsomassa HearthPwnista. Ainakin toimituksen mielestä Animated Armor, Reno Jackson, Elise Starseeker ja Summoning Stone ovat vähintäänkin mielenkiintoisia. Uusi seikkailu tulee maksamaan joko 17,99€ tai 2800 kultaa. Ei muuta kuin raidaamaan aarteita!

Hearthstonen tämän vuoden maailmanmestariksi kruunattiin länsinaapurista Sebastian “Ostkaka” Engwall. Mies pelaa Natus Vinceren eSports organisaatiossa ja voitti finaalissa suvereenisti Dylan “Hotform” Mullinsin 3-0. Hotform oli selkeästi etukäteen jo tyytyväinen finaalipaikkaansa ja täten Ostkakan pelaaminen helpottui miehen lipsuneeseen otteeseen. Ostkaka pilotoi Freeze Magen, uuden Patron Warriorin sekä Oil Roguen avulla tiensä voittoon. Melkoinen suoritus. Turnauksen ehdottomasti korkeinta antia edusti ensimmäinen semi-finaali, jossa Euroopan jättiläiset Ostkaka sekä Thijs “ThijsNL” Molendijk ottivat yhteen. Varsinkin tämä ottelu kannattaa katsoa VODeista.

Tavern Brawleista kerrottiin lyhyesti että ne on suunniteltu tuomaan varianssia Hearthstonen jo melko vakiintuneeseen metaan ja pelikokemukseen. Meille luvattiin lisää yhteistyöbrawleja ja uudistettuja versioita vanhoista klassikoista. Tällä viikolla comebackin tekee Nefarian vs Ragnaros, jossa Ragnabossille on annettu aikaisempaa kilpailukykyisempi pakka. Brawlien lisäksi kehittäjät kertoivat että peliin tullaan lisäämään pakkaslotteja ja ne eivät tule maksamaan ylimääräistä. Kaikille lisää ilmaiseksi.

Viimeisenä mainittakoon että ei kannata unohtaa ostaa Overwatchia, jos haluaa kerätä kaikki pelin korttitaustat. Overwatchin kalliimman version omistajat nimittäin saavat oman eksklusiivisen korttitaustansa. Itse ainakin ostin jo omani.

Lähde: Blizzard sekä HearthPwn