ESL Logo

Kiina vastaan EU, mahdollisuus voittaa Ferrari

ESL järjestää yhteistyössä kiinalaisen NetEasen kanssa maaliskuussa 52 000 euron turnauksen, jossa eurooppalaiset pelaajat kohtaavat kiinalaisia pelaajia. Jos turnauksen voittaja on kiinalainen, saa hän itselleen samalla uudenkarhean Ferrarin.

NetEasen toimitusjohtaja William Ding uskoo motivoivansa maanmiehiään pelaamaan paremmin tarjoamalla heille mahdollisuuden voittaa satojen tuhansien eurojen arvoisen Ferrarin. Ainakin allekirjoittanutta veisi jännästi eteenpäin mahdollisuus tehdä satojen vuosien palkka yhdellä istumalla, kun pidetään mielessä Kiinan matala keskimääräinen tulotaso.

Mikä tekee turnauksesta erilaisen kuin aikaisemmin on totuttu on se, että jokainen eurooppalainen pelaaja tulee turnaukseen karsinnoista. Karsintoja on 8 kappaletta ja jokaisen karsinnan voittajalle maksetaan kaikki matkat ja majoitukset yms. Kiinassa. Eli jopa sinä voit edustaa Eurooppaa tulevassa turnauksessa, pelaamalla tarpeeksi hyvin.

Kiinan pelaajat on jo valittu, heidän paikallinen “Gold Series”, joka pelattiin Shanghaissa, toimi samalla karsintana tähän tapahtumaan.

Kaikki tiedot karsinnoista löytyvät osoitteesta http://play.eslgaming.com/hearthstone/europe/hearthstone/major/china-vs-europe

Karsinnat pelataan 27.1.-19.2. aikavälillä ja jokainen karsintaturnaus on kaksipäiväinen. Valmistautukaa siis asiaankuuluvasti.

Kuva: ESL