Illalla HTC Mayhemissa Savjz mukana

Tänään lauantaina 12.11.2016 pelataan Yhdysvalloissa Team Liquidin David “Dog” Caeron kanavalta HTC:n sponsoroima Mayhem -turnaus. Turnaus poikkeaa normista monella tapaa ja siihen ottaa osaa myös Suomen Janne “Savjz” Mikkonen.

Team Liquidilla on siis kaksoisedustus. Molempien miesten haastajiksi asettuvat Tempo Stormin Tang “Eloise” Haiyun sekä Cloud 9:n James “Firebat” Kostesich. Neljän pelaajan turnauksen palkintopotti on varsin vakuuttava 8000 dollaria, josta voittajalle tulee puolet.

Turnauksesta tekee erilaisen yhdistelmä asioita. Ensinnäkin jokainen voi äänestää suosikkiaan sosiaalisen median kanaviensa kautta suoraan osoitteessa https://htcmayhem.com/. Sivusto tietysti kannustaa jokaista käymään ja antamaan äänensä Jannelle. Äänten kautta pelaajat saavat kristalleja, joita käyttämällä he voivat sabotoida toisia pelaajia tai saada itse bonuksia. Tarkemmat toimet nähdään varsinaisen turnauksen aikana.

Toinen mainittava muutos normiin ovat alustat ja välineet, joita turnaus käyttää. Esimerkkeinä on annettu tapaukset, joissa pelaaja saattaa joutua pelaamaan uunihanskat kädessä tai pelkästään HTC Vive VR-laseilla.

Pelit alkavat klo 21:30 Suomen aikaa ja niitä voi seurata Twitchistä Dogin kanavalta. Lähetystä selostavat kestosuosikit Dan “Frodan” Ch0u sekä TJ “Azumo” Sanders.

Lähde: HTC sekä Reddit