Foorumiuudistus saatettu loppuun

Ne teistä jotka ovat käyttäneet foorumeitamme ovatkin jo varmasti huomanneet, että olemme tehneet muutoksen siihen miten foorumimme toimivat. Päätimme yhdistää tietotaitoa Goblin Explosives Networkin (GEN) kanssa jo aikaisemmin keväällä. Nyt prosessi on saatettu loppuun.

GEN on syksystä lähtien siirtynyt uuden ylläpidon haltuun ja hakee aktiivisesti lisää Blizzard-fanittajia liittymään yhteiseen seuraan. Me Hearthstone.fi:ssä näemme järkevänä kehityksenä keskittää samaan teemaan keskittyviä yhteisöjä saman katon alle, joten keskustelujen siirtäminen GENille oli luonteva liike. GENin julkistus-uutinen täältä.

Olennaisena asiana käyttäjillemme on mainittava, että vaikka tunnukset ovatkin siirtyneet GENiin ongelmitta, tulee jokaisen käyttäjän resetoida salasanansa pystyäkseen kirjautumaan sivustolle uudestaan.

Goblin Explosives tulee myös tulevaisuudessa toteuttamaan uutisintegraation lisäksi toiminnallisuuden sivustomme sivupalkkiin, jossa näkyisivät viimeisimmät viestit totuttuun tapaan. Tällä hetkellä plugin ei siis ole toiminnassa vaan tulee Joskus™.