eSM:n toinen osakilpailufinaali tänään

Kaksi viikkoa sitten paikan eSM:n finaaliin varmistanut Juuso “Jubu” Sipiläinen saa tänään tietoonsa kuka hänen vastustajakseen tulee. Toisen osakilpailun finaalipäivässä pelataan kaikista kolmesta eSM-pelistä finaaliottelu ja Hearthstone on vuorossa klo 16.00. Vastakkain ovat Janne “Janetzky” Aho ja Sauli “zumpp” Rinta-aho.

Otteluita voi seurata klo 14 alkaen Viihderavintola Teatrossa Vierumäellä livenä sekä tietysti twitchin streamin kautta. Pelejä juontavat Teemu “wabbit” Hiilinen, Joona “natu” Leppänen, Ville “1mustfall” Tuomisto, Samuli “elfi” Sihvonen ja Esa “Snapple” Kaisjoki.

Paikan päälle Teatroon on rakennettu lounge-tyyppinen katsomo, jossa voit tavata ja keskustella pelaajien kanssa, sekä seurata otteluita valkokankaalta. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Kisakatsomon löytää navigoimalla seuraavaan osoitteeseen:

  • Viihderavintola Teatro, Scandic Vierumäki
  • Urheiluopistontie 400, 19120 Vierumäki, Finland

HS-turnauksen finaaliformaatti on Conquest BO7-sarja recallilla, jossa pelaajat tuovat 3 pakkaa pickien ja bannin jälkeen. Yhdelle pakoista voi siis käyttää palautuksen ja sillä voi pelata uudestaan vaikka olisi jo voittanut kerran.

Voittajat kuittaavat turnauksista itselleen 500 euron lisäksi paikan Assembly Summer -tapahtumaan Grand Finaliin, jonka voittaja pääsee pohjoismaiden mestaruuskisoihin sekä tietysti IeSF:n MM-kisoihin edustamaan Jakartaan.

Hearthstonen lisäksi finaalit pelataan niin Starcraft II: Legacy of the Voidissa kuin Counter-Strike: Global Offensivessa. Lähetys alkaa klo 14 Starcraftilla ja CS:n vuoro on klo 19.00.

Lähde: Peliliiga ja SETT