Blizzcon 2016 tulee, oletko valmis?

Vajaan kahden tunnin päästä alkava ensimmäinen Blizzconin vaihe starttaa reilun puolentoista viikon kestävän ilottelun. Hearthstonea voi seurata iltaseitsemästä alkaen 26.-29.10.2016 ja iltakuudesta alkaen 30.10.2016. Maailmanmestarin tittelista taistelevat 16 huippupelaajaa ja koettelevat meidän suomalaisten nukkuma-aikatauluja. Meidän uutisesta koontia kaikesta mitä tällä ennakkoviikolla voi odottaa.

Pelit pelataan yhden bannin Conquest BO7 -formaatilla. Ensimmäisenä päivänä pelataan kaikkien lohkojen ensimmäiset pelit peräjälkeen. Lohkoista voi lukea lisää aikaisemmasta uutisestamme. Sama logiikka menee jokaisena muunakin päivänä, eli yksi otteluvaihe DE-lohkoista pelataan jokaisessa lohkossa A-D peräkkäin. 30. päivän jälkeen tiedämme ketkä 8 pelaajaa siirtyvät seuraavaan vaiheeseen pelaamaan Anaheimiin, pääasialliseen Blizzconiin paikan päälle 4.-5.11.2016. Tuloksia voi seurata suoraan Blizzconin sivulla.

Ennakkoviikolla pelataan tietysti myös muita Blizzardin pelejä kuten Overwatchia ja Heroes of the Stormia. Kaikki ottelut ovat ilmaiseksi katsottavissa niin viralliselta blizzcon.com -sivulta kuin myös Twitch.tv:n kautta. Kaikki eSports-lähetykset ovat täysin ilmaisia, Blizzconin virtual tickettiä tarvitset vain seurataksesi paneeleja ja julkistuksia päätapahtuman aikana. Lähetyksiä juontavat erinomainen kokoelma taidokkaita vetäjiä, valitettavasti tosin tällä kertaa ei nähdä Janne “Savjz” Mikkosta analyytikon roolissa. Jannen sijaan paikalla ovat:

Koko tapahtuman aikataulu on nähtävillä suoraan Blizzconin sivuilta, jotta et missaa hetkeäkään toiminnasta. Teemme vielä erikseen tarkemman seurantaoppaan päätapahtumaa ennen.

Lähde: Blizzcon