ASUS ROG 2015 tuo Helsinkiin Premier-tapahtuman

Eilen ja tänään julkaistut tiedot ASUS ROG Summer 2015 tapahtumasta Helsingin Assembly Summer-tapahtumassa ovat vaikuttavia. 25,000 dollarin Hearthstone-turnaus on 5 kertaa isompi kuin talvella nähty ja tuo varmasti kaikki isot nimet Suomeen.

Tapahtumasta on tällä hetkellä julkaistu niin yleinen formaatti kuin tiedot tulevista karsinnoista. Koostettuna tiivisteenä turnauksesta voidaan sanoa seuraavaa:

ASUS ROG Hearthstone Summer 2015 pääturnaus pelataan 30.7.-1.8.2015 Assembly Summer -tapahtuman yhteydessä Messukeskuksessa. 32 pelaajaa ottavat mittaa toisistaan 25,000 dollarin palkintopotin saavuttamiseksi. Turnauksessa on korkeimman mahdollisen tason HWC-pisteet myös jaossa. 16 pelaajaa tulevat paikalle suoralla kutsulla ja toiset 16 pelaajaa tulevat karsinnoista. Kutsua voi hakea lomakkeella, joka löytyy turnauksen kotisivulta.

Turnauksen karsinnat järjestetään 29.6.-2.7.2015 osoitteessa http://tournaments.peliliiga.fi/summer15/. Turnaukset ovat avoimia 256 pelaajalle mistä tahansa maailmalta, mutta ne pelataan EU-serverillä. Karsintaturnauksia järjestetään neljä, joista jokaisesta top 4 pelaajaa saavat paikan päätapahtumaan. Kaikki karsintaturnaukset alkavat klo 19 Suomen aikaa ja tullaan pelaamaan pudotuspeleinä. Lisää tietoa turnauksista tournamentsin sivulla, kannattaa lukea ja osallistua.

Lähde: ASUS ROG