Assembly Winterin lohkot julkaistiin

Assembly Winter 2015 on julkaissut tiedot turnauksessa nähtävistä lohkoista. Perjantaina pelattavassa turnauksessa mukana kolme suomalaista.

Suomalaiselta kantilta mielenkiintoisimmat lohkot ovat A, B ja C. Jokaisessa nähdään osallistujana yksi suomalainen pelaaja. Lohkossa A vaikuttaa tunnetuin, Janne “Savjz” Mikkonen, lohkossa B karsinnoista mukaan päässyt Antti-Veikko “Torso” Reunanen ja lohkossa C Aleksi “Wampie” Majander. Toimituksella onkin kova usko että ainakin yksi suomalainen menee jatkoon lohkovaiheesta, toivottavasti kaksi ja jos kaikki kolme pääsevät jatkoon voidaan jo julistaa että TORILLE jne.

Helppoa ei tule olemaan yhdenkään pelaajat pääsy jatkoon, lohkossa A on vastassa karsinnoista tulleen pelaajan sijaan paikkaajana otettu Gareth “Cipher” Rouse, joten käytännössä lohko on pelkkiä kutsupelaajia täynnä.  Lohkon B voidaan väittää olevan eniten “stacked” koko turnauksessa. Kaikki muut pelaajat Torsoa lukuunottamatta ovat erittäin korkeita sijoituksia saavuttaneita. Toisaalta samaa voidaan sanoa lohkosta D, jossa karsinnoista tullut pelaaja Michal “Xeno” Kaczorowski tekee Torson kaltaisen poikkeuksen. Wampien kohtalona olevassa C-lohkossa selkeitä ennakkosuosikkeja on kaksi kappaletta, Dignitaksen James “Greensheep” Luo sekä IHearthU:n Harald “Powder” Gimre. Ensimmäinen ottelu Powderia vastaan todennäköisesti määrääkin koko turnauksen tahdin.

Tulemme tekemään turnauksen seuraamisesta vielä erillisen oppaan, josta löytyy kaikki olennainen tieto katsojille.

Lohkoja voi ihmetellä suoraan osoitteessa http://tournaments.peliliiga.fi/winter15/tournaments/hearthstone-heroes-of-warcraft-professional/groups/index