Insomnia XIX:n HS-turnauksen karsinnat viikonloppuna

Hyviä uutisia kaikille Poriin pyrkiville. Nimittäin Insomnia -verkkopelitapahtuman Hearthstone pro-turnauksen karsinnat alkavat tänä sunnuntaina (24.9.2017). Viikon välityksellä pidettävät kaksi karsintaa antavat loput 8 paikkaa jo kutsuttujen kahdeksan pelaajan lisäksi.

Ei kommentteja 22.09.2017 20:44

Opiskelijoiden omat SM:t sisältävät HS:ää

Jo monesta aikaisemmasta Fireside Gatheringista tuttu Aalto Gamers pistää pystyyn yhdessä OLL:n kanssa Hearthstonen OSM-kisat. Kisat eivät ole osa virallisia SEULin eSM-kisoja, vaan ne ovat rajoitettu ainoastaan opiskelijoille. Kisassa on kuitenkin tarjolla enemmän palkintoja kuin virallisissa, joten hinkua osallistua luulisi löytyvän.

Ei kommentteja 10.09.2017 19:11

Knights of the Frozen Throne julkaistu

Jos olet elänyt tynnyrissä Hearthstonen suhteen, olet saattanut missata uusimman lisäosan julkaisun. Kun loggaat sisään nyt (ennen lokakuun loppua), saat kolme ilmaista pakkaa uudesta lisäosasta sekä siihen kuuluvat prologin sekä miniseikkailun ilmaiseksi. Nyt kannattaa siis käynnistellä peli takaisin naftaliinista ja pistää ranttaliksi uusien epäkuolleiden korttien voimalla. Lisää tietoja tarkemmin alta.

Ei kommentteja 11.08.2017 19:22

Prohouse-taisto tapahtuu Torson toimesta

Antti-Veikko “Torso” Reunanen sekä ENCE eSportsin Mika “Creapz” Tuovila tuovat Suomeen uuden version housecupeista. Prohouse-Taisto ei ole suinkaan pelkkä ammattimaisissa taloissa vieraileva herrasmies, vaan täysin uudessa lokaatiossa tapahtuva ammattilaispelaajille suunnattu turnaus, jossa on tarkoitus ottaa rennosti, mutta vakavasti miehestä mittaa Porin kalpeilla kaduilla.

Ei kommentteja 07.08.2017 20:12

Aalto Gamers järjestää jälleen Tavern Heron

22.7.2017 pelataan Keilalahdessa Hearthstone Tavern Hero -turnaus. Kyseessä on Blizzardin virallisesti hyväksymä tapahtuma, joten voittajalle on luvassa paikka seuraavan kauden Tavern Hero -karsintaan suoraan. Paikalle kannattaa tietysti myös saapua katselemaan pelejä sekä pitämään hauskaa, sillä luvassa on myös paljon oheistoimintaa.

Ei kommentteja 12.07.2017 17:17